Adana Forum
18 Mayıs 2012, 03:36:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Adana Forum Dünyasına Hoş Geldiniz !!!

Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Adana'lı hemşerilerimize adana sohbet yeter  (Okunma Sayısı 304 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aksiseda
Yeni Üye
*

Karma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 18 Ocak 2012, 22:14:49 »

Forumu gzinirken gördüm üye olayım dedim. Sitemiz yenidir tüm arkadaşlari bekliyorum.

Adana sohbet ve adana chat odaları tüm Adana’lı hemşehrilerimizi  güvenli bir ortamda sohbet ettirme amacıyla açılmış bir sohbet odasıdır.  Adana sohbette sohbet etmek ayrıcalıkların en yücelerinden biridir. Adana sohbet,  sohbet harici radyo dinleme, oyun oynama ve eğlenceli etkinliklerde  bulunma gibi aktivitelerde bulunabilirler. Sohbet sitemiz arama  motorlarında adana sohbet gibi kelimelerde birinci olduğundan dolayı,  Aladağ, Kozan, Yumurtalık, Yüreğir, Ceyhan, Pozantı, Çukurova, Feke,  Saimbeyli, Sarıçam, Ceyhan, İmamoğlu, Karaisalı, Karataş ve Tufanbeyli  gibi bir çok adana ilçesindende arkadaşlar edinebilirsiniz.

Adana sohbet odaları,  sizlere kaliteli bir sohbet ortamını java teknolojisiyle beraber sunup  google’dan sitemize erişenleri bekletmeksizin hızlı bir biçimde sohbete  bağlanmasını sağlar. Dileyen kullanıcılarımız sohbet adana‘ya  mirc ile bağlanabilir. Eğer bilgisayarınıza daha önceden herhangi bir  sohbet scripti kurduysanız irc sistemi ilede sohbetimize  bağlanabilirsiniz. Sohbet odalarımız sürekli olarak adminler tarafından  kontrol ve muhafaza edildiğinden dolayı adanalı hemşehrilerimize  seviyeli bir sohbet ortamı doğar. Adana sohbette en populer  kullanıcılarımıza adana taş köprüde güzel bir adana kebab ziyafeti  bizden hediyedir.
Adana Forum

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google ve orumceklerin son ziyareti 11 Mayıs 2012, 16:47:43